Offstage Mapping Diaphragm

Fishermans Blues

Fin gräsmatta

Det är ju vackert med en fin gräsmatta som man kan sitta på och som man kan leka i och som man kan titta och njuta av. Ja det finns så mycket som är vackert och som man känner är kul och bra och det finns så mycket man kan välja på när man ska fixa i trädgården.
Det är underbart när man ser att sin gräsmatta väcker och är grön och att den mår bra, det är ju bra att det finns så mycket som man kan göra och som man känner kommer att lösa sig på bästa sätt. Ja det är härligt när man känner att man får till det.

Viktigt att man tar hand om sin gräsmatta

Det finns ju mycket som är kul och som man kan jobba med och som man känner är det som man kan göra gör att den ska vara fin och som kan få den att må bra.
Se till att man vattnar den tillräckligt och att den inte blir förstörd för att man kör upp bilen på den och så vidare. Ja det finns ju mycket som kan göra att det råkar bli förstörd.
Det kan ju bli så att man behöver lägga en ny gräsmatta och det kan man ju göra och det blir ju väldigt fint när man har lagt en ny. Man kan göra det till en fest när man ska göra det, så att man bjuder in sina vänner och att man kan göra det till ett trevligt tillfälle då man göra nått tillsammans samtidigt som man fåren fin trädgård på köpet. Det kan göra att det känns lite roligare och att man vill göra det fler gånger. Ja när man har ett hus eller radhus och man har lite gräs så är det kul att kunna få ha det fint så som man vill.